Geef je debiteurenbeheer uit handen

Wil je meer ruimte om je bezig te kunnen houden met dat waar je goed in bent? Namelijk: zzp opdrachten plaatsen. Geef jezelf de vrijheid door je backoffice uit handen te geven aan GoodWorx. Je start met een registratie. Maak je account compleet en begin daarna met het uitnodigen van opdrachtgevers en ZZP’ers.

Debiteurenbeheer en versnelde betaling

Omdat facturatie via ons verloopt nemen wij je debiteurenbeheer uit handen. Heeft een klant niet op tijd betaald? Dan gaan wij daar achteraan. Ook je ZZP’ers kun je hiermee een extra service bieden. De zelfstandig professionals kunnen kiezen voor een versnelde betaling van 14 dagen. Voor een klein percentage over het factuur bedrag hebben ze hun geld supersnel op de rekening staan.

Ontvang binnen 7 dagen je marge
ZZP'ers kunnen zelf uren registreren in de businesstool. Deze worden rechtstreeks doorgezet naar de verantwoordelijke persoon vanuit de opdrachtgever. Dit kan een afdelingschef zijn of een planner. De uren worden direct door de opdrachtgever goedgekeurd, waardoor de marge voor fouten enorm wordt verkleind.

Facturatieproces
Ook op je marge hoef je niet lang meer te wachten. Elke week ontvang je van ons een overzicht met je gemaakte marge. Binnen 7 dagen heb je deze op je rekening staan.