Onze missie

Het gevoel van zekerheid, gemak en vrijheid: dat is voor ons de kern van ondernemen. Dat zie je ook terug in ons team. Wij zijn ambitieus, optimistisch en altijd op zoek naar nieuwe manieren om samen met elkaar succesverhalen te realiseren.

Jarenlang hebben we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samengebracht, uitzendbureaus opgebouwd tot succesvolle ondernemingen en uitgebreid onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt. Die 20+ jaar aan ervaring, gecombineerd met kennis van actuele wet- en regelgeving, heeft ons geleerd dat het anders mag én moet! Onze businesstools zijn ontwikkeld met het doel om iedere speler in het
zzp- ecosysteem te laten groeien en ontzorgen. Dat is slim zzp’en!

5

redenen om met ons samen te werken

Allround ervaring

We hebben successen behaald in het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Juist die ervaring maakt dat jij zorgeloos onderneemt.

Uitgebreide marktkennis

We hebben het zzp landschap grondig bestudeerd, wet- en regelgeving onder de loep genomen en concurrentie onderzocht. Zo kunnen we optimaal inspelen op de behoefte die er is.

All-in-one business tools

Beheer jouw ondernemerschap wereldwijd in slechts een paar klikken. Met onze businesstools heb je alles bij elkaar.

Zekerheid, gemak & vrijheid

We faciliteren opdrachtgevers en zzp’ers in de breedste zin van het woord. Dit betekent jouw juridische, administratieve en financiële zaken in één overzichtelijke tool.

Samen ondernemen

De markt verandert razendsnel en daar spelen wij op in. We delen onze kennis en ervaring met je, verkleinen je ondernemersrisico’s en denken met je mee over jouw ondernemersvragen.

Word een slimme professional

Ervaar het gemak en vrijheid
van efficiënter werken

Vraag adviesgesprek aan
Volledig vrijblijvend en kosteloos.
Testimonial
"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."
Sinds ik met GoodWorx werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial
"De samenwerking is in één woord: Top!"
GoodWorx ontzorgt ons als intermediair met de algehele backoffice. Een gebruiksvriendelijke en professionele afhandeling voor alle betrokken partijen met professionele online tools.
David Martineau / Kampioenen Zorg