This is some text inside of a div block.
August 9, 2022

Juridisch advies als intermediair

Heb je juridisch advies nodig als intermediair? Daar word je over het algemeen niet zo blij van, dus we helpen je snel op weg! We vertellen je alles over jezelf goed indekken en waar je terecht kunt als je tóch juridisch advies nodig hebt. There we go!

Jezelf beschermen als bemiddelaar

Om te beginnen is het goed om te weten dat wij je graag helpen om je risico's in het werk als intermediair te beperken. Wanneer je gebruikmaakt van onze backoffice voor intermediairs, geniet je van de voordelen. We voeren bij de start van je samenwerking met opdrachtgevers en ZZP’ers een uitgebreide screening uit. Hierdoor weet je absoluut zeker dat er wordt gewerkt volgens de meest actuele wet- en regelgeving. 

Ook besteden we aandacht aan verzekeringen, checken we of de inschrijving bij de Kamer van Koophandel geregeld is en bieden we een opdrachtverklaring aan. Het voordeel voor jou als intermediair is, dat je dus niet zo snel juridisch advies nodig hebt omdat je administratie niet in orde is. Ook werk je dankzij onze tool altijd Wet DBA-proof, waardoor het risico op naheffingen nihil is.

Verzekeringen voor de intermediair

Uiteraard kun je in je werk ook risico lopen. Je kunt ergens schade aanbrengen, iets of iemand beschadigen of worden aangeklaagd vanwege je werkzaamheden. Een rechtsbijstandverzekering is vaak nogal prijzig, maar gaat je zeker beschermen in je bewegingsvrijheid als ondernemer. Deze verzekering dekt onverwachte juridische kosten en juridisch advies, waardoor je altijd verzekerd bent van juridische hulp.

Er zijn, naast de rechtsbijstandsverzekering, nog andere manier om jezelf te beschermen. Dat geldt niet alleen voor het hier en nu, maar ook voor later. Denk aan je pensioen of een arbeidsongeschiktheidsverzekering, vooral als je - tijdelijk - niet meer kunt werken. Alles over jezelf verzekeren als intermediair lees je op onze inspiratiepagina

Wat als je juridische hulp nodig hebt?

Ben je niet verzekerd of heb je hulp nodig bij iets wat niet gedekt wordt? Dan kun je vreselijk veel aanbieders vinden. Kies altijd iemand die specifiek hulp biedt aan zzp’ers, zodat er ook is voor de problematiek in jouw situatie. Je kunt ook altijd hulp vragen in social mediagroepen of professionals benaderen, zoals Charlotte’s Law of House of Tax

Heb je vragen over dit onderwerp en wil je advies? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek inplannen
Volledig vrijblijvend
Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Gabriëlla Modderman
Copywriter

Deel dit bericht op: