This is some text inside of a div block.
June 16, 2022

Wat is ZZP-bemiddeling?

ZZP-bemiddeling is iets wat jou op het lijf is geschreven, want anders was je hier niet, toch? Een bemiddelaar, ook wel een intermediair, koppelt de juiste zzp’er aan een opdrachtgever. That’s it. Maar als we het daarbij zouden houden, dan zou dit artikel wel heel kort worden, dus we kijken nog iets verder. 

Voordelen van ZZP-bemiddeling

Bemiddeling tussen ZZP’ers en opdrachtgevers heeft diverse voordelen voor alle betrokken partijen. Zelfstandigen kunnen doen wat ze het liefste doen en opdrachtgevers weten absoluut zeker dat ze talent in huis halen. De bemiddelaar zorgt voor een naadloze aansluiting tussen beide partijen, maar is verder niet bij de invulling van de opdracht betrokken. De software van GoodWorx biedt diverse voordelen voor jou als intermediair, waardoor jouw werkdagen een stuk efficiënter verlopen:

Uitgebreid screeningsproces

Dankzij onze uitgebreide screening, heb jij als intermediair rust. Jij kunt je volledig richten op de ZZP-bemiddeling, terwijl wij de zzp’er screenen. We voeren een ondernemerstoets uit, zodat je zéker weet dat je te maken hebt met een ondernemer. Hierdoor kan schijnzelfstandigheid worden uitgesloten. Daarbij checken we de benodigde documenten, zoals de inschrijving bij de KvK, benodigde verzekeringen en essentiële certificaten en diploma’s. Zodra we de screening hebben voltooid, kun jij opdracht toewijzen aan de zelfstandige. Ideaal toch?

Facturatieflow

Het kan ontzettend vermoeiend zijn om continu achter betalingen aan te zitten. Dit is een tijdrovend proces, maar gelukkig kan het ook anders. Zodra de opdrachtgever de uren van de zelfstandige accordeert, dan start het automatische facturatieproces. De facturen worden automatisch opgesteld, waarbij jij als bemiddelaar ook een marge-overzicht ontvangt. Binnen een week heb je de marge op je rekening staan en je hoeft je niet langer druk te maken om debiteurenbeheer en voorfinanciering. 

Urenregistratie

Door de businesstool te gebruiken, bied je de zzp’ers met wie je werkt ook direct een manier om hun uren te registreren. Deze urenregistratie wordt rechtstreeks doorgestuurd aan de opdrachtgever, die ze weer kan goedkeuren. Er wordt jou een hoop werk uit handen genomen, maar je hebt wel al je zaakjes op orde. 

Heb je vragen over dit onderwerp en wil je advies? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek inplannen
Volledig vrijblijvend
Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Gabriëlla Modderman
Copywriter

Deel dit bericht op: